Contente klanten

format_quote

Alles (levertermijn, dag en uur van installatie) volgens afspraak uitgevoerd. Na installatie amper te zien dat er gewerkt was.

Hugo Vandyck - 31 augustus 2020

format_quote

Altijd topservice gekregen van dit bedrijf.

Hans Vandeput - 25 augustus 2020

format_quote

Zeer goede service. Prachtige toonzaal. Zeer ruim aanbod. Eigen productie is top. Milieu bewust management. Verkopers kennen hun vak. Ruime parking.

Wim Dhondt - 23 augustus 2020

format_quote

Vriendelijke en deskundige uitleg tijdens de verkoop fase. Heel responsief op bijkomende vragen. Afgesproken datums worden exact nageleefd. Hoge kwaliteit van de ramen. Prima afwerking en de werf wordt netjes achtergelaten.

Raymond Fluyt - 20 augustus 2020

format_quote

Super service en prima kwaliteit.

Mike Soudan - 18 augustus 2020

format_quote

Zeer korte opvolging, ze beloven wat ze zeggen. En komen kijken en informeren je naar jou specifieke voorkeuren, zonder iets op te dringen. Kortom, top ervaring tot hier toe!

Toon De Proft - 17 augustus 2020

format_quote

We bestelden in het voorjaar 2019 een nieuw elektrische zonnetent voor onze keuken - de service van Alex Moeys BVBA's teams was uitmuntend - snel, correct, beleefd en professioneel, EN geleverd binnen de gestelde termijn ! Een lokale firma die warm aan te bevelen valt - bewijs - we gaan ook nu extra muggenramen bestellen.

Bruno De Man - 14 augustus 2020

format_quote

Ben heel tevreden over de plaatsing van een zonwering. Het werd gedaan op een uiterst professionele wijze. De gaten die geboord werden in de gevel werden achteraf zorgvuldig weggewerkt zodat er nadien niets meer was te merken. De werf werd heel netjes opgeruimd. Een voorbeeld voor veel andere vaklui. Kortom een aanrader.

Raoul De Wolf - 13 augustus 2020

format_quote

Zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze screens professioneel geplaatst zonder veel breekwerk en hebben alles netjes achtergelaten zeker een aanrader de familie Michiels

Francoise Trappeniers - 11 augustus 2020

format_quote

Zeer positieve ervaring / snel ter plaatse / een extra vraag werd onmiddellijk behandeld en opgelost ... vriendelijk personeel .... we weten waar we de volgende keer moeten zijn ;-) Een dikke merci

Chadeeni Schilderkunst - 6 augustus 2020

format_quote

Bijzonder klantvriendelijk familiebedrijf!

An Joos - 24 juli 2020

format_quote

Leveren en installatie vliegendeur en twee vliegenramen. Levering op tijd en installatie heel professioneel afgewerkt. Zeer tevreden.

Jurgen Klejdzinski - 23 juli 2020

format_quote

Heel professioneel en de mensen zijn hier nog oprecht begaan met de klant om de beste oplossing te bieden. Ik was onder de indrukt van de correctheid en kennis van zaken. Kortom zeer professioneel bedrijf met een hart. Zeker een aanrader!

Cosmentis - 20 juli 2020

format_quote

Betrouwbaar en heel vriendelijk

Annie Coorevits - 18 juli 2020

format_quote

Deliver as promised. Good quality products. Very professional.

John Doe - 15 juli 2020

format_quote

Correcte service, goede afwerking, tijdige aflevering

Karel Verhelst - 13 juli 2020

format_quote

Heel goed resultaat, prima afwerking. Ben super tevreden.

Angele Van Asbroeck - 11 juli 2020

format_quote

Have had two awnings from this company for over 6 years without problems. I certainly recommend them for service and quality.

Craig Duncan - 11 juli 2020

format_quote

Ik houd eraan u te bedenken voor de opvolging en het plaatsen van het raamwerk. Ik heb de efficiëntie en de perfecte coördinatie van de drie arbeiders, hun vriendelijkheid en ook de netheid waarmee de werken werden erg op prijs gesteld. Moeys Alex BVBA is terecht een super professioneel bedrijf.

Roland Rettmann - 9 juli 2020

format_quote

Stipte afspraak voor opmeting, vlugge offerte zonder achterpoortje getuigend van stielkennis. Na corona geplaatst zo vlug het kon en goed.

Marcel Rabau - 9 juli 2020

format_quote

Wij hebben al onze ramen, rolluiken en veranda laten plaatsen. Al bij het eerste gesprek merk je het verschil met andere firma’s. Je krijgt verschillende suggesties van hoe het nog beter kan. Er is het oog voor detail bij de opmeting. De ongelofelijke kwaliteit van het geleverde werk. Geen kabels in de geplaatste elektrische rolluiken, problemen die ter plaatse onmiddellijk en met de glimlach worden opgelost. En ook achteraf kan je steeds bij hen terecht. De service na verkoop is van een even hoog niveau. Iedereen is er even vriendelijk en professioneel. Er zijn geen superlatieven genoeg voor deze firma. Het is inderdaad niet de goedkoopste firma maar voor dergelijke kwaliteit betaal je dit er graag bij! Wij zijn zeer tevreden en zeker terugkerende klanten.

Anneke Dumonceau - 7 juli 2020

format_quote

Uitstekende service en dienst na verkoop

Marc Nackaerts - 5 juli 2020

format_quote

Perfecte afwerking, zeer vriendelijk management en personeel.

Pol Vanmol - 3 juli 2020

format_quote

Uitstekende kwaliteit en fantastische dienst na verkoop

Erik Vanderlinden - 25 juni 2020

format_quote

Werken binnen de overeengekomen tijd gedaan, werken prima uitgevoerd, zeer vriendelijk personeel.

Nelly De Geyter - 14 juni 2020

format_quote

Heel professioneel, van het eerste telefonische contact tot het bezoek bij ons thuis. Zeer vlot en vriendelijk met vooral een zeer goede kennis van de producten. Op zeer korte tijd waren we goed en correct geïnformeerd. Zeker een aanrader!

An Huegaerts - 8 juni 2020

format_quote

Verleden week een hordeur besteld en 8 dagen later geleverd en geplaatst. Super service !

Luc Berthels - 4 juni 2020

format_quote

Zoals in reviews hieronder al is vermeld is Moeys niet de goedkoopste, maar "t zit ergens " zeggen wij altijd. De kwaliteit van het materiaal en het werk is TOP.. Een aanrader.

Bernadette Laurent - 3 juni 2020

format_quote

Goede en professionele service!

Sven Kasto - 2 juni 2020

format_quote

Op zoek naar een betrouwbare partner, aarzel dan niet!

Luc Vanhove - 1 juni 2020

format_quote

Vlugge en voortreffelijke service. Dikke dank u

Christian Mosselmans - 30 mei 2020

format_quote

Fijne ervaring. Kwaliteitsvol werk. Afspraken voor maken offerte en de uiteindelijke installatie klokvast uitgevoerd. Zeer mooie afwerking. Men ruimt alles super proper op. Kortom een gelukkige klant.

Hedwig Daineffe - 30 mei 2020

format_quote

Goede service, ook op het bureel een goede ontvangst en een snel en beleefd antwoord op mijn vragen. Top firma.

Eddy Delang - 26 mei 2020

format_quote

Snelle service, professioneel en bekwaam. Deze firma is alleen maar een aanrader!

Reinhilde Van Kerckhoven - 25 mei 2020

format_quote

Vriendelijk, correct, professioneel, goede plaatsers, prachtig resultaat !

Gudrun Foets - 22 mei 2020

format_quote

Bij Alex Moeys geldt "Eenmaal klant, altijd klant": een onvergelijkbare dienst-na-verkoop en steeds met de glimlach ! Nooit teleurgesteld geweest...

Hugues Bogaerts - 17 mei 2020

format_quote

Uitstekende kwaliteit, geweldige service en dienst naverkoop

Ingrid Heremans - 13 mei 2020

format_quote

Niet alleen de offerte was snel beschikbaar, ook de afhandeling van het opmeten en plaatsen van de veranda was eerste klas werk! Zeer vriendelijke mensen! Ook de nalevering is top! Dus een absolute aanrader!

Anne Van Hout - 13 mei 2020

format_quote

Ik was op zoek naar opzetrolluiken en heb een aantal firma’s vergeleken. Moeys is misschien niet de goedkoopste maar ze: Komen hun afspraken na Zijn goed bereikbaar en toegankelijk Zijn professioneel en niet opdringerig Plaatsen opzetrolluiken zonder dat je er binnen iets van ziet Corona maakte dat de plaatsing wat uitgesteld moest worden maar ook daar werd proactief over gecommuniceerd. De plaatsing gebeurde perfect. Ik heb amper ‘hinder’ ondervonden en de draden werden nauwkeurig weggewerkt. Ook de plaatsing van nieuw glas vooraan gebeurde perfect. Top service! Zelfs mijn zeer kritische vader is overtuigd en zal ook prijs laten maken.

Silvia J - 11 mei 2020

format_quote

Correcte communicatie en uitvoering. Zeer vriendelijke medewerkers, zowel plaatsers als showroom medewerkers. Goede prijs kwaliteit verhouding

Sven Van der Auwera - 11 mei 2020

format_quote

Zeer goede dienstverlening. Goede producten

Paul Van Daelem - 7 mei 2020

format_quote

Wij hebben bij jullie al onze rolluiken en een nieuwe garagepoort laten plaatsen: alles werd uitermate professioneel en keurig uitgevoerd tot onze grote tevredenheid

Brigitte Ronsse - 5 mei 2020

format_quote

Wij hebben alle ramen en deuren door Moeys laten vervangen. Een erg goede service; van de heer die alles kwam opmeten, die ons ook een paar erg nuttige tips gaf, tot de vriendelijke en bekwame ploeg die alles super heeft geïnstalleerd, en die ook tijd en zorg hadden voor de kleinigheden. Bijvoorbeeld de gordijnenstangen weer op te hangen. Resultaat, het hele huis voelt warmer/koeler nagelang de seizoen.

Brian Gentle - 5 mei 2020

format_quote

Een woord , vakmannen , echt waar . Producten van kwaliteit , weken en afwerkingen perfect echt een aanrader

Ellie Ceupens - 4 mei 2020

format_quote

Altijd een uitstekende service en professioneel advies op maat van de klant. Zeer goede afwerking en stipte uitvoering.

J Vanopdenbosch - 2 mei 2020

format_quote

Professionele aanpak. Bij elk probleem dat zich voordeed ging het team in overleg en vonden snel de oplossing. Wij hebben alles nog achteraf goed bekeken en alles is uitermate tot een goed einden gebracht. Bedankt ook aan het team Jeremy - André - Piet. Aan de hand van deze vlotte verbouwing gaan wij in de toekomst met de firma zonneweringen laten plaatsen.

Peter Denis - 27 maart 2020

format_quote

Prima bedrijf, snelle respons, stipt, deskundige uitleg én plaatsing, alles wordt ook altijd heel netjes achtergelaten. Een warme aanrader!

Natje - 4 maart 2020

format_quote

hard werkende en correcte gasten! verzorgde afwerking van onze voorgevel in trespa.

Bart Feyaerts - 2 maart 2020

format_quote

Het personeel is snel en vriendelijk. De dienst die ze leveren is kwaliteitsvol, snel en bovenal proper. Bij werk dat verschillende dagen duurt ruimen ze hun werkplek steeds op aan het einde van de dag.

Ward Massant - 25 februari 2020

format_quote

Werken werden vlug en professionneel uitgevoerd.

Michael Mandl - 22 februari 2020

format_quote

In weer en wind, altijd zijn ze paraat om de plaatsing of herstelling te doen. Zeer snelle respons ingeval van herstelling. Aan te bevelen firma

Niki M - 18 februari 2020

format_quote

Alex Moeys en zijn mannen (en vrouwen) hebben bij ons (gemotoriseerde) rolluiken geplaatst. Het was een moeilijke opdracht gezien er oa in een hoek moest gewerkt worden en het 3 verschillende rolluiken betrof, allen individueel bedienbaar. Ze zijn meerdere keren komen kijken om te zien wat de beste (praktisch haalbaar en esthetisch mooiste) oplossing was. Wij kregen dan de verschillende opties voorgesteld. We hebben hen gevolgd en het resultaat is prachtig. De rolluikkasten sluiten naadloos aan elkaar aan. Dit is echt vakmanschap. Het plaatsen zelf gebeurde door (vriendelijke) vakmannen en was, gezien de hoogte (grenzend aan tuin) echt niet evident. De communicatie met de bureau was ook altijd zeer vlot en vriendelijk. Ik kreeg hen aangeraden door een collega die ook zeer lovend was. Ik raad hen vanaf nu dus ook aan!

Dimitri Pauwels - 19 januari 2020

format_quote

Firma die kwaliteit hoog in het vaandel draagt, de potentiële klant ontvangt in een aangename showroom met vriendelijke medewerkers.

Veronique Wynants - 11 januari 2020

format_quote

Vriendelijke mensen en kwaliteitsvolle produkten en afwerking. Top!

Nele Stuyck - 12 januari 2020

format_quote

Prima service! Komen snel als er een probleem is met rolluiken of zonnedak en lossen dat telkens weer vlot op!

Dick Nieuwenhuis - 17 december 2019

format_quote

Dit is een firma om u tegen te zeggen Zeer professioneel correct en zeer bekwame vaklui. Wij willen niemand anders in huis dan de firma Moeys Alex. Zeer goede communicatie met de bedienden in de firma,zij weten alles van de werken die uitgevoerd moeten worden en kunnen steeds vlug en adequaat helpen. Proficiat, wij raden deze firma aan iedereen aan!

Lucia Behets - 3 december 2019

format_quote

Goede service, hoge kwaliteit. Maatwerk is geen probleem en is van hoge kwaliteit. top

Walter Nelis - 28 oktober 2019

format_quote

Hebben bij ons alle ramen en deuren vervangen, alsook rolluiken geplaatst. Zeer bekwame en vriendelijke plaatsing teams. Piekfijne afwerking .

Dirk Janssens - 2 december 2019

format_quote

Uitstekende service, professioneel werk, echte vakmannen!

Demo Aerohive

format_quote

I would rate more than five stars if it was possible. This company knows what customer service is all about and is clearly proud of what it does. Super products that are extremely well and neatly installed and very nice people to deal with. They installed new garage doors for us two years ago and now just installed new shutters with which we are equally pleased. Thank you Moeys Alex

Tim Edgar - 26 november 2019

format_quote

Uitstekende service, goede producten! Vriendelijke mensen, steeds bereid tot hulp.

André Verhoeven - 22 november 2019

format_quote

De firma heeft elektrische voorzetrolluiken van Harol geplaatst. Zij zijn erin geslaagd om alle kabels weg te werken. Voor alle duidelijkheid waren het niet het type met zonnepanelen. Guido en Bart hebben dat super en professioneel uitgevoerd.(super team) Het contact met de firma was zeer vriendelijk, behulpzaam en correct (de offerte is de uiteindelijke factuurprijs) Zijn wel wat duurder dan hun concurrenten, maar de meerprijs is het echt waard. Sommige concurrenten boren gewoon een gat door de muur om dan met witte gootjes te werken tot het dichtstbijzijnde stopcontact. Wil je weggewerkte kabels, dan is Moeys Alex een aanrader.

Geert Dherde - 28 november 2019

format_quote

Alles mooi opgeruimd na de werken. Vriendelijk personeel. Om het kort te zeggen vakwerk en betaalbaar.

Hugo Reul - 14 november 2019

format_quote

Misschien niet de goedkoopste maar wel de beste! Hoge kwaliteit en super na-service, dit kom je zelden tegen. Een aanrader!!

Inge Demoulin - 2 novermber 2019

format_quote

Top service voor. Top kwaliteit en na verkoopdienst! Op maat werk en mooi afwerking.

Daniel Kemels - 28 oktober 2019

format_quote

Snelle en goede service. Zeer proper gewerkt bij het plaatsen van voorzet rolluiken 10 jaar geleden. Nu na 10 jaar klein probleempje gehad en snel opgelost.

Linda Crocket - 19 november 2019

format_quote

Zeer duidelijke uitleg vooraf. Werken snel en onberispelijk uitgevoerd. Zeer vriendelijke en efficiënte zaakvoerder en medewerkers.

Marc - 5 november 2019

format_quote

Na gevelrenovatie werden bij ons voorzetrolluiken en een nieuw raampje geplaatst. Alles netjes op tijd, zeer proper uitgevoerd en correcte facturatie. Wordt onze go-to bij een eerstvolgend project vervangen van ramen.

Nathalie Cnop - 9 november 2019

format_quote

Oorspronkelijk gebouwd dertig jaar geleden door Prefadis uit Kortrijk, is onze veranda vrijwel herbouwd door Alex Moeys, de voorkant, de twee zijkanten en nu het dak. Het is meer of min een constructie van Alex Moeys en wij zijn zeer tevreden.

Ken Woollard - 7 november 2019

format_quote

Op deze specialist kan men vertrouwen. De installatie van ramen / deuren / elektrische garagepoort gebeurde met de nodige precisie en vakmanschap. Kwaliteitsvol & vlotte service... Toppie!

Gaston Clynens - 14 november 2019

format_quote

Zeer mooie showroom, zeer goed advies gekregen en samen in zee gegaan met onze zonnewering van Harol, kijken er echt naar uit, uiteraard even wachten erop, net zoals bij iedereen weliswaar. Perfect

Tommy Vanderlinden - 16 juni 2019

format_quote

Ik ben zó ongelofelijk blij met mijn rolluiken! Net voor de eerste hittegolf geplaatst en wat een verschil met voordien! Eindelijk een donkere kamer en draaglijke temperaturen, fantastisch!

Hanneke Deleu - 5 juli 2019

format_quote

Onze zonnescreens in feestzalen bertembos hangen zeker al 15 jaar en nog altijd super content van

Albert Speltdoorn

format_quote

Topteam!!!! Top materiaal!!!! Top plaatsing en afwerking!!!!

Anne Vogelaers

format_quote

Kwaliteit aan de juiste prijs met maniakale afwerking!

Jessica Tavares

format_quote

SUPER service...na 7jaar was de afstandbediening van onze screens ineens “overleden”. Wij hadden nooit problemen maar blijkbaar andere klanten wel. Dus de onze werden ook gratis vervangen. Dit noem ik klantenservice. Beveel deze firma voor 200% aan

Ingrid Creemers-Baille

format_quote

Deze zaak is een super team. Zowel administratie, verkoop, uitvoering als service na verkoop zijn zonder twijfel elk 5 sterren waard.

Bart Van Brusselen - 25 november 2017

format_quote

10 jaar na aankoop, zijn jullie een reparatie komen doen. Wat eerst begon met eventueel een nieuwe deur, werd door jullie snel opgelost. Deur gaat terug als nieuw! Wat een service!!!

Jente Sondervorst - 17 mei 2019

Contente klanten

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x