Ramen & Deuren

De energieprestatiewaarde van je huis verbeteren met dubbel glas? Verouderde ramen laten vervangen door makkelijk te onderhouden exemplaren? Vensters combineren met klapluiken of rolluiken? Wij plaatsen pvc-ramen en aluminiumramen die gezien mogen worden.


Nieuwe ramen = verhoogde energiescore

Een renovatie is het uitgelezen moment om de energieprestatiewaarde van je appartement, huis of villa grondig te verbeteren. Kleine vensters, grote raampartijen, wit of gekleurd glas, … Wij nemen de tijd om je in onze showroom doorheen het uitgebreide gamma ramen te leiden. Voor iedere stijl hebben we wat in huis.

Kleine of grote renovatie

Eén raam of twaalf ramen? Moeys Alex is de firma die je zoekt. Naast nieuwe ramen ook rolluiken laten plaatsen? Yes, please! Wij combineren de montage snel en proper.

Voordeuren met de V van veiligheid

Strak, sierlijk, minimalistisch, landelijk, … Met meer dan 200 modellen in de catalogi van partners Kömmerling, Reynaers en Anaf vind je ongetwijfeld een match. Deze voordeuren scoren hoog op vlak van isolatie (bye bye vervelende tocht in de inkomhal) en veiligheid. Wat dacht je van meerpuntssluiting, een kijkoog, een vingerscanner of inbraakvertragend beslag? Kom langs voor persoonlijk advies.

Achterdeuren, schuifdeuren, …

Als plaatser buitenschrijnwerk kan je bij ons ook terecht voor achterdeuren en schuifdeuren. Functioneel en tegelijkertijd elegant? Check! Ons plaatsingsteam telt ook metsers. Vensterbank die matcht met je deur toevoegen? Tegels nabij je schuifdeur vervangen? Geen probleem. Reken op een totaalaanpak met oog voor detail.

De prijs van ramen en deuren

Hoeveel gaat mij dat nu kosten? Dit is een vraag die we redelijk vaak krijgen, maar waar moeilijk een antwoord is op te geven. Wij maken alles op maat van onze klanten, waardoor de prijs ook verschilt van project tot project. Daarom luisteren we graag naar je ideeën, komen we gratis bij je opmeten en pas dan zullen we je een gedetailleerd prijsvoorstel doen. Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een persoonlijke offerte!


Ramen & Deuren
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Ramen & Deuren

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x