Sluiting wegens het Coronavirus

Sluiting wegens het Coronavirus

Door de aanhoudende en toenemende toestand van het Coronavirus hebben we het besluit genomen om tot en met 19 april onze activiteiten stop te zetten. We willen de gezondheid van onze klanten, ons personeel en hun familie niet in gevaar brengen. Onze vakmannen zullen tijdelijk het werk neerleggen, we blijven wel onze emails en website opvolgen. Heb je vragen, contacteer ons gerust via mail (info@moeysalex.be) of het contactformulier op deze website. Je kan ook nog steeds een offerte aanvragen via deze website.

Kan ik bij jullie nog in de toonzaal terecht?

Neen, wij sluiten volledig tot en met 19 april om de gezondheid van iedereen te kunnen garanderen. We evalueren nauwlettend de verdere ontwikkelingen en communiceren binnenkort wanneer de werken terug van start gaan. 

Wat met werken die bij mij zouden uitgevoerd worden?

Deze zullen we helaas een tijdje moeten uitstellen. We doen er alles aan om jullie de nodige informatie te geven en zullen zo snel als mogelijk een nieuwe afspraak met jou inplannen.

Kan ik jullie nog contacteren?

Uiteraard! Stuur gerust een mailtje naar info@moeysalex.be, vul het contactformulier in of vraag je offerte aan via deze website.

Blijven jullie voorjaarsacties gelden?

Tuurlijk kan je nog altijd rekenen op onze fikse kortingen! De einddatums van de acties blijven wel ongewijzigd. Vraag dus zeker je offerte nu al aan zodat we de korting er voor jou kunnen in mee verekenen.

Beginnen jullie met zekerheid terug op 19 april?

Neen, we hopen dat de situatie duidelijker wordt en dat we tegen dan weer volop aan de slag kunnen gaan. Toch moeten we realistisch zijn en mogen we geen risico's nemen. We volgen alles goed op en houden jullie op de hoogte.

Gaat jullie opendeur nog door?

Neen, dat risico is te groot. We bekijken op dit moment met onze leveranciers of we na de Corona-situatie eventueel nog een opendeur moment kunnen organiseren.

,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x