Zonwering

Lekker koele kamer? Veranda leefbaar houden? Volop genieten van je terras? Wij dompelen je onder in de wondere wereld van zonnewering voor terrassen, ramen & veranda’s. Voor een frisse portie schaduw zit je goed bij ons! Wij plaatsen een Harol-zonwering, jij neemt de temperatuur in handen.


1) Professionele terraszonwering plaatsen

Tijdens zonovergoten dagen is terraszonwering je redder in nood. Een uitvalscherm, knikarmscherm, zonneluifel of duostore biedt precies de schaduw waar je naar op zoekt bent. Optimaal ontspannen op je terras? Yes, please. Zelfs bij tropische temperaturen zit je goed met een boek, een frisse cocktail of gezelschapsspel onder je kwaliteitsvolle terraszonwering. Kies voor een uitvoering (basic, frivool of trendy) die past bij je woning en volg na de installatie alles op via de app. Dankzij smart technology schakelt je terraszonwering zelfstandig bij zon. Handig!

Al onze terraszonwering trakteert je op een schaduwrijke oase. Maar iedere gevel heeft een unieke samenstelling en draagkracht en dus gidsen we je met plezier doorheen het Harol-gamma. Van knikarmscherm tot duostore, raden we je een stevige oplossing aan die jaren meegaat.

2) Raamzonwering op jouw ritme

Of je nu je intrek neemt in een nieuw appartement of je bestaande woonst wil renoveren, raamzonwering is altijd een slimme investering. Verticale screens, black-outs of buitenjaloezieën helpen je om de binnentemperatuur van slaapkamers, kantoorruimtes, … comfortabel laag te houden. Ze bannen uv-stralen en voorkomen dat je interieur verkleurt. Bedien je favoriete raamzonwering gewoon manueel, kies voor gemak met elektrische bediening of geniet van luxe en programmeer je zonnewering zodat ze automatisch opent of sluit. Vroeg uit de veren op werkdagen en lekker uitslapen tijdens het weekend. Sounds good?

Zonnescreens en jaloezieën weerhouden je er niet van naar buiten te kijken. Gelukkig maar! Onze specialisten laten je kennismaken met de verschillende types van topmerk Harol. Een sneeuwwit screen, een pittige black-out of buitenjaloezieën met lamellen? We informeren je over hun voordelen en de invloed ervan op het binnenklimaat. 

3) Buitenzonwering voor je veranda

Een nieuwe veranda laten plaatsen of je veranda finetunen met zonwering? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres! Wij engageren ons voor een gepersonaliseerde veranda en zonnewering waar je 200% in geniet. Schuin dak? Plat dak? Inclusief verlichting? Géén probleem! Onze gepassioneerde plaatsers monteren de door jou uitgekozen zonnewering tot in de puntjes zonder de structuur van je veranda te belasten. 365 dagen per jaar de ideale temperatuur in je veranda? Dagelijkse kost voor de verandazonweringen van Harol en Moeys Alex.


4) De prijs van zonwering

Hoeveel gaat mij dat nu kosten? Dit is een vraag die we redelijk vaak krijgen, maar waar moeilijk een antwoord is op te geven. Wij maken alles op maat van onze klanten, waardoor de prijs ook verschilt van project tot project. Daarom luisteren we graag naar je ideeën, komen we gratis bij je opmeten en pas dan zullen we je een gedetailleerd prijsvoorstel doen. Laat je gegevens na en we bezorgen je zo snel mogelijk een persoonlijke offerte!


Moeys Alex BVBA

Nijvelsebaan 215, 3060 Korbeek-Dijle
016/47.18.80

Zonwering
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Zonwering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x