Buitenleven

Je klanten een schaduwrijke topplaats aanbieden met een lamellendak of terrasoverkapping? Op zoek naar zonnewering die ook regen de baas blijft? Barbecueën, tafelen, chillen, … in je tuin? Wij plaatsen de exclusieve creaties van Harols Buitenleven voor een zengevoel in eigen land.

Buitengewoon genieten met Buitenleven

Patio | Vouwdaksysteem Patio geeft je de vrijheid om in 1, 2, 3 te switchen van een volledig open naar een gesloten buitenruimte. Plaats ‘m aan je woning of vrij in de tuin.

Umbris | Een dynamisch lamellendak boven je eettafel, jacuzzi of loungeset is altijd prijs. Bescherm je meubilair bij neerslag en zet alles wagenwijd open bij stralend weer.


Duostore |Graag meer tijd spenderen in de buitenlucht? Duostore maakt je ultieme beleving waar met zonwerende zeilen. Van montage aan je pand is zelfs geen sprake.


Terrasoverkapping | Ontspan tot het maximum op je terras dankzij een overkapping, met stoffen doeken, die vakkundig felle zonnestralen weert.

Luxe meets onderhoud

Je buitenruimte is dankzij Harol en Moeys Alex niet alleen verfijnd en precies je smaak, maar ook makkelijk te reinigen en voorzien om regenwater af te voeren. Bij Buitenleven draait het om puur genieten!
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x