Videos

Kwaliteit is onze prioriteit, van bezoek in de toonzaal tot de service na plaatsing. Bekijk hier hoe onze vakmannen verschillende projecten tot een goed einde weten te brengen.

Zonwering installeren in Herent

In ons gamma hebben we op vlak van zonwering heel wat modulaire oplossingen. Van eenvoudige buitenjaloezieën tot massieve lamellendaken, we hebben het allemaal! Voor deze klanten in Herent plaatsten we een Versuz zonwering. Je kan op een eenvoudige manier het uitschuivende doek zelf regelen.

Voorzetrolluiken installeren in Boortmeerbeek

Voorzetrolluiken zijn een mooie extra aan je woning. Deze klanten had het probleem dat in de zomer de temperatuur vaak hoog opliep binnenshuis. Dit probleem is volledig opgelost! Nu kunnen ze bovendien in een volledig verduisterende kamer slapen en in de winter gezellig in hun cocon tot rust komen.

Lamellendak installeren in Leefdaal

Op vlak van zonwering is er veel vooruitgang gemaakt. Deze klant koos voor een Opera, uiterst efficiënt en ideaal als je zelf de temperatuur in handen wilt nemen . Aan de zijkant kan je de screens makkelijk op de juiste hoogte afstellen, vanboven kantel je de lamellen in de richting van de zon.

PVC ramen plaatsen in Erps-Kwerps

PVC ramen zijn hot! Deze klant koos voor mooie lichtgrijze exemplaren die uiterst isolerend zijn. Door je huis te renoveren met nieuwe ramen kan je de energieprestatiewaarde van je appartement, huis of villa grondig verbeteren. Onze Kömmerling ramen zijn van de beste kwaliteit en gaan decennia lang mee.

Garagepoorten plaatsen in Hoeilaart

Sectionale garagepoorten plaatsen is ons ding. Deze klant in Hoeilaart koos er meteen voor om zijn twee oude kantelpoorten te laten vervangen door twee isolerende sectionaalpoorten. Het huis is meteen een heel stuk veiliger, zowel in gebruik als tegen indringers en ook het energiefactuur is aanzienlijk gedaald.

Vliegenramen maken in Korbeek-Dijle

Boven onze loods hebben we een ruimte waar we niets anders doen dan op maat vliegenramen en vliegendeuren maken. Deze worden allemaal van begin tot eind met de hand gemaakt. Profielen zagen, hoekgeleiders bevestigen, gaas aanspannen onze vakmannen hebben oog voor detail en kwaliteit.

Werken bij Moeys Alex als monteur/plaatser

Ben je technisch goed aangelegd, kan je zelfstandig werken en werk je graag alle dagen ergens anders? Dan is de job monteur/plaatser echt iets voor jou! Zou je graag solliciteren voor deze job? Laat dan zeker jouw gegevens achter!

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x