Over ons

Welkom bij Moeys Alex, familiaal plaatsingsbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Korbeek-Dijle. Wij laten je kennismaken met hoogkwalitatieve ramen, stille sectionaalpoorten, prachtige pergola’s, … Onze vakmannen plaatsen dit alles foutloos, tot op de millimeter.

Ervaring & expertise

Met meer dan dertig jaar ervaring op de teller noemen we ons, met de glimlach, een ervaren rot in het vak. Plaatsingsbedrijf Moeys Alex focuste zich in de jaren ’80 en ’90 op pvc-ramen en -deuren. Met veel passie en technologische expertise breidde de familieonderneming uit naar een allround plaatsingsbedrijf van ramen en deuren, van zonnewering tot rolpoorten. Een renovatie? Jouw buitenschrijnwerk is in goede handen bij ons 20-koppig team!

Kwaliteit & klasse

Bij Moeys Alex is kwaliteit ons stokpaardje. We blijven ver weg van standaardproducten of goedkope oplossingen. De deuren van onze ruime, inspirerende showroom in Korbeek-Dijle (Bertem) staan wagenwijd open om ramen, deuren, veranda’s, garagepoorten, rolluiken, … te ontdekken, te ervaren én te vergelijken. Een concreet project of vragen? Shoot! Ons team is een wandelend woordenboek als het op buitenschrijnwerk aankomt. Wij staan je graag te woord!

Toewijding & teamspirit

Op kantoor, op de baan of ter plaatse. Keer op keer schenken we je 200% dedication. Onze liefde voor ons ‘metier’ zit er allemaal ingebakken! Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, evalueren de nieuwste producten en komen gratis opmeten. We schrikken er ook niet voor terug om realisaties door of gebreken van concullega’s op te vangen. Garagepoort herstellen? Glazen schuifwand die niet goed sluit? Je bent slechts een telefoontje verwijderd van onze helpende handen!


keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x