Deuren

De kers op de taart van je woning plaatsen met een nieuwe mooie voordeur? Je achterdeur vervangen? Vlot naar je tuin dankzij een trendy schuifdeur? Wij plaatsen deuren die overeind blijven staan.

Voordeuren met de V van veiligheid

Strak, sierlijk, minimalistisch, landelijk, … Met meer dan 200 modellen in de catalogi van partners Kömmerling, Reynaers en Anaf vind je ongetwijfeld een match. Deze voordeuren scoren hoog op vlak van isolatie (bye bye vervelende tocht in de inkomhal) en veiligheid. Wat dacht je van meerpuntssluiting, een kijkoog, een vingerscanner of inbraakvertragend beslag? Kom langs voor persoonlijk advies.

Achterdeuren, schuifdeuren, …

Als plaatser buitenschrijnwerk kan je bij ons ook terecht voor achterdeuren en schuifdeuren. Functioneel en tegelijkertijd elegant? Check! Ons plaatsingsteam telt ook metsers. Vensterbank die matcht met je deur toevoegen? Tegels nabij je schuifdeur vervangen? Geen probleem. Reken op een totaalaanpak met oog voor detail.

Configurator

Wil je zelf al wat inspiratie opdoen? Bezoek de configurator van onze leverancier Anaf en stel zelf jouw droomdeur samen: https://anaf.door-konfigurator.com/nlkeyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x