Ramen

De energieprestatiewaarde van je huis verbeteren met dubbel glas? Verouderde ramen laten vervangen door makkelijk te onderhouden exemplaren? Vensters combineren met klapluiken of rolluiken? Wij plaatsen pvc-ramen en aluminiumramen die gezien mogen worden.

Nieuwe ramen = verhoogde energiescore

Een renovatie is het uitgelezen moment om de energieprestatiewaarde van je appartement, huis of villa grondig te verbeteren. Kleine vensters, grote raampartijen, wit of gekleurd glas, … Wij nemen de tijd om je in onze showroom doorheen het uitgebreide gamma ramen te leiden. Voor iedere stijl hebben we wat in huis.

Kleine of grote renovatie

Eén raam of twaalf ramen? Moeys Alex is de firma die je zoekt. Naast nieuwe ramen ook rolluiken laten plaatsen? Yes, please! Wij combineren de montage snel en proper.

Leveranciers

Wij werken qua leveranciers samen met Kömmerling voor de pvc-ramen, Reynaers Aluminium voor de aluminium ramen en onze glasleverancier is Saint-Gobain Hasselt. Zin om al even te bekijken welk glas het beste bij jou woning past? Doe de test!

Zonwering in isolatieglas

Er zijn steeds meer en meer nieuwe toepassingen binnen de buitenschrijnwerk wereld. Zo zijn wij fiere installateur van Polysun. Zij verwerken zonwering in je isolatieglas. Meer weten? Ontdek het op deze pagina.
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x