Sectionaalpoort

Je oude kantelpoort vervangen door een solide sectionaalpoort? Opbergruimte of parkeerplaats veilig afsluiten? Energiefactuur stevig inperken? Wij plaatsen sectionale poorten die weer, wind en ongewenste gasten te slim af zijn.


Partner en plaatser van Harol poorten

Met een sectionaalpoort behaalt je huis of je bedrijf een topscore op winddichtheid, veiligheid en geluidsbeperking. Zelf ervaar je vooral comfort, een zalig veiligheidsgevoel en een lagere energiefactuur. Als plaatsingsbedrijf zijn wij jarenlange kenner van kwaliteitspoorten. Maak je dus geen zorgen wanneer je niet weet welke sectionale poort en welke snufjes aan jouw vraag beantwoorden. Een manuele of motorische bediening? Met of zonder beveiligingscode? Met vingerklembeveiliging of zonder? Met functionaliteit voorop, hakken we samen snel en budgetvriendelijk knopen door. Doel? Een sectionale garagepoort die bij je past.

Jouw sectionale poort op maat

Bij Moeys Alex vind je géén standaardoplossingen, wel sectionale poorten op maat. Wij plaatsen extra grote poorten (tot 6 m) of compacte varianten in een traditioneel model. Iedere aanvraag wordt ter plaatse door één van onze vakmannen opgemeten. Met veel oog voor detail berekenen we vervolgens de ideale combinatie. We zetten alles op alles om, zowel binnen als buiten, plaatsverlies tot een absoluut minimum te beperken. Een gepersonaliseerde garagepoort die tegemoet komt aan je ruimte, gewoontes en budget, daar staan we voor.

Een garagepoort als eyecatcher

Een garagepoort als eyecatcher of liever een poort die niet in het oog springt? We hebben een RAL-kleurenspectrum om u tegen te zeggen. Naast kleuren zijn ook tal van finishing touches mogelijk. Wat dacht je van een beige poort met ramen die aansluit bij de landelijke stijl van je villa? Of een zwarte, minimalistische sectionaalpoort die contrasteert met je witte buitengevel? Ons team is op de hoogte van de laatste stijltrends en plaatsingstechnieken en licht je bij een kop koffie alle mogelijkheden toe.
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x