We gaan terug van start

Vanaf 4 mei zijn we terug op post 

Yes! Het heeft eventjes geduurd, maar we kunnen met veel plezier zeggen dat we vanaf 4 mei jullie weer volop kunnen bedienen. Dit weliswaar met de nodige social distancing en de regelgeving die we hebben doorgekregen van de regering. Onze toonzaal zal wel pas openen vanaf 11 mei. Ook onze opmeters kunnen weer volop de baan op om voor jullie op maat gemaakte en vrijblijvende offertes te maken.

De gezondheid van jullie en onze werknemers willen we kosten wat het kost beschermen en daarom zullen we ook met de nodige voorzichtigheid te werk gaan. We starten met opmetingen en werken die aan de buitenkant van de woning plaatsvinden. Onze mannen zullen dus weer volop zonwering, rolluiken en garagepoorten kunnen plaatsen. Met de ramen en deuren wachten we nog eventjes af.

Voor onze klanten die reeds een bestelling hadden ingediend doen we onze uiterste best om deze zo snel als mogelijk te komen plaatsen. De productielijnen van Harol (zonwering, rolluiken en poorten) draaien op volle toeren en werken jou product momenteel tot in het detail helemaal verder af. Onze raamproductie gaat vanaf 4 mei ook weer van start. 

Wens je zelf een bestelling te plaatsen? Top! Vraag je gratis offerte aan via de website of stuur je vragen en foto's door via info@moeysalex.be 

We bekijken samen met jou hoe we je het beste kunnen verder helpen! Tot binnenkort!keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x